John Lidal & Jules Massenet under et gull-malt tak på Frogner = ren magi.

Fat Lady var så utrolig heldig å bli invitert til en Fransk aften av OsloCityOpera med initiativtager John Lidal i spissen. Og ved pianoet såklart.

OsloCityOpera (OCO) er skapt av John Lidal, og er rettet mot den  profesjonelle sangartist.Gjennom nytenkende besetningssammensetninger, varierte konsertsteder, kreative repertoarvalg og prosjekter, vil OsloCityOpera være en betydelig arena for den profesjonelle sangers videreutvikling.Med hovedvekt på de musikalske og sanglige kvaliteter, vil OsloCityOpera presentere hjørnesteinsrepertoar for de ulike artistene.

Massenet står på programmet og gjett om vi gleder oss! Vi får høre utdrag fra disse: Manon, Hérodiade, Werther, Le Cid, Cendrillon, & Thais.

Vi sitter pent og pyntelig på stolrader i spisestuen. Taket er malt i ekte gull. Vi har tilogmed fått vin. Hva har vi gjort for å fortjene slikt? Og det beste ligger foran oss.

Solistene i kveld er heller ikke til å tro, det er ståpels etter ståpels. Og jeg glemmer å puste fra første tone. Det er en så intens opplevelse at jeg er faktisk glad jeg satt meg på bakerste rad. Slik at jeg kunne huske å puste i applausen. For den sto til (gull) taket.

Aftenens solister: Ann-Helen Moen, sopran , Isa Katharina Gericke, sopran , Itziar Martinez Galdos, sopran, Lina Johnson, sopran , Angelica Voje, mezzosopran, Anna Gulbrandsøy-Traub, mezzosopran , Hege Høisæter, mezzosopran, Thorbjørn Gulbrandsøy, tenor, John Lidal, klaver

John Lidal, mer sånt! dette var en helt fantastisk og magisk opplevelse. Hadde jeg hatt en villa på Frogner så hadde jeg invitert dere hjem hver eneste fredag for resten av mitt liv.

Takk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s